Herstart van de vereniging

(1 augustus 2020, Voorzitter)

We kunnen weer een maand volledig sporten. Wat kan een mens daarvan genieten. Toch hangt er nog een donkere wolk boven ons. Covid is niet weg, het lijkt zelfs weer wat sterker te worden. Het is fijn om nu te kunnen genieten van alles wat onze vereniging te bieden heeft. Deze zomer organiseren we extra activiteiten. Zo kun je ook in eigen land op een prettige manier vakantie vieren.

Al eerder heb ik geschreven over de grote inzet van onze vele vrijwilligers om ons seizoen op een andere manier inhoud te geven. Wat is iedereen creatief en wat is er een inzet. Wat een bijzondere vereniging hebben wij toch.

Wat we allemaal gaan doen kun je lezen in de nieuwsbrief en op de website. En er is nog ruimte voor nog meer activiteiten, dus blijf op de website kijken. Binnenkort zullen we ook weer maaltijden op onze vereniging serveren, misschien zelfs met een oriëntaals tintje.

Mark Rutte heeft ons opgeroepen om ook niet-leden te laten kennismaken met onze vereniging. Wij hebben daar gehoor aangegeven. Er is een roeicursus voor jeugdigen georganiseerd en er worden nog zeil vierdaagsen voor jonge zeilers gehouden. Ook komt er een zeilproeverij in augustus voor niet leden die willen kennismaken met het kielboot zeilen. Laten we hen een warm welkom geven, wellicht stellen zij net als wij onze vereniging zo op prijs dat zij lid worden.
Aan de Goudse Mijl wordt op een alternatieve wijze invulling gegeven. Er zijn plassentochten voor roeiers en zeilers. Er komt een lichtjesavond. Zeilers en roeiers kunnen op een alternatieve manier werken aan hun zeil- en roeivaardigheden.

Ik wens jullie veel plezier bij de extra activiteiten op onze vereniging. Zorg er wel voor dat je veilig blijft sporten. Houd je aan de regels! Blijf voorzichtig!

No comments yet.

Geef een antwoord