Het seizoen gaat los!

(30 april 2016, Zeilcommissaris)
Op 3 april heeft de voorzitter het seizoen officieel geopend. Er is en wordt hard gewerkt om alles weer te regelen voor de start van alle activiteiten! De zwembadles is al geweest; een leuke start voor de Optimisten zeilers! Er zijn nieuwe Optimist zeilen besteld, de instructeurs zijn opgeleid (later meer), er wordt nog onderhoud gepleegd aan de boten en de laatste voorbereidingen voor de start van de instructielessen worden getroffen.

Het zouden wel erg veel losse artikeltjes worden, dus daarom geef in onderstaand kort een laatste update van alle komende activiteiten evenementen in één artikel. De instructie, Mini-Zeilweek, Goudse Zeilweek en Combi Rotterdam; het worden super gezellige en drukke weken. We hopen jullie snel en veel te zien op de vereniging.

De instructie
Het gaat hard met de inschrijvingen. De optimist-instructie zit zo goed als vol.
Er is alleen nog plek bij de gevorderden en wedstrijdgroep, de beginnersgroep zit vol. Dus wil je als gevorderde of wedstrijdzeiler echt je skills in de Optimist verbeteren, haast je met inschrijven!

De Cadet/RS Feva groep zit vol. Met name de RS Feva’s zijn erg populair, een teken dat we de juiste keuzes hebben gemaakt!

Bij de Laser/Splash groep gaat het hard. Daar zijn nog enkele plekken beschikbaar. Wil je daar meedoen? Schrijf dan snel in!

En vergeet natuurlijk niet het coachzeilen op woensdagavond of zaterdagmiddag. Op een ongedwongen manier vooral genieten en al doende leren in de kielboot!

Mini-Zeilweek
De groepen zijn ingedeeld, de instructeurs geregeld en het goede weer is voorspeld. Er zijn nog twee plaatsen voor resp. Kielboot 1 en 2 beschikbaar. Dus wil jij tijdens Hemelvaart je skills in de kielboot in vier super gezellige, en leerzame dagen verbeteren? Je weet wat je te doen staat.

Goudse Zeilweek
logo-gz optie3
Op 14 en 15 vindt de 75e Goudse Zeilweek plaats. De 75e editie, en dus een jubileumjaar. Het zal een super weekend worden met vier kwalitatief goede wedstrijden per dag, grote velden, een hoop gezelligheid, een hilarische prijsuitreiking én…. een prijs voor iedereen! Altijd al eens mee willen doen met lokale wedstrijden? Er kan ingeschreven worden op www.goudsezeilweek.nl

 

 

Combi Rotterdam
Voor de jeugd op de vereniging vindt op 28 en 29 plaats de Combi Rotterdam plaats. Traditiegetrouw wordt er op zaterdag op Elfhoeven en op zondag bij ons op de plas gevaren. Het zijn laagdrempelige wedstrijden, onze optimistzeilers worden begeleid vanuit de vereniging en het is een super leuke manier om kennis te maken met wedstrijden.
Voor ieder niveau zijn er aparte groepen, er is ook coaching in de baan voor de achterblijvers en echt een super leuke manier om met het wedstrijdzeilen kennis te maken. Inschrijven kan op www.combi-rotterdam.nl 
Voor meer informatie over de begeleiding kan je mailen naar optimisten@roeienzeil.nl

 

No comments yet.

Geef een reactie