Nieuws van het roeifront

(1 maart 2020, Roeicommissaris)

Roeiopleidingen

De skiff opleiding is zo goed als volgeboekt. De cursus ongestuurd roeien (start 8 april) heeft nog enkele plaatsen vrij. Bij de basis roei opleiding (start 18 april) zijn nog volop plaatsen.

Skiff te koop

De skiff Wilde Eend, geschikt voor roeiers met een gewicht van meer dan 85 kg, gaat uit de vaart om plaats te maken voor een gloednieuwe oefenskiff. De boot is daarom inclusief riemen te koop voor € 200,- Inlichtingen: roeicommissaris@roeienzeil.nl

Lezing

Op zondag 8 maart vanaf 15.00 uur houdt Koos Termorshuizen een lezing over zijn boek ‘Van boom tot boot’. Koos is hoofdredacteur van het blad Roei.nl. Hij zal enkele exemplaren van zijn boek meenemen. Er zijn geen kosten aan deze middag verbonden.

Zie verder https://www.roeienzeil.nl/evenement/lezing-van-boom-tot-boot-door-koos-thermoshuizen/

Zondag 26 april Zwembadsessie skiff: instappen, omslaan en weer doorgaan

Tijdens de skiff zwembadsessie leer je in een veilige en warme omgeving hoe je terug in de boot klimt nadat je bent omgeslagen. Deze sessie is bedoeld voor de leerlingen van de skiff-instructie. Eventuele vrije plaatsen kunnen opgevuld worden door andere belangstellenden. Zie voor inschrijving ‘MijnRoeienZeil‘.

Roeiwedstrijden

Op het programma staan voor deze maand: de Ganze Regatta in Goes op 7 maart, de Heineken Roeivierkamp in Amsterdam op 14/15 maart, de Head of the River in Amsterdam op 21/22 maart en de Skiff- en Tweehead in Amsterdam op 28/29 maart.

No comments yet.

Geef een reactie