Nieuws van het roeifront

(27 maart 2021, Roeicommissaris)

Clinic ongestuurd roeien
Er is veel belangstelling om de plassen ongestuurd rond te gaan. De eerste 2 clinics van 3 en 10 april a.s. zijn daarom ook al vol geboekt, maar bij voldoende belangstelling gaan we in april nog een derde clinic plannen; houd dus de website in de gaten voor inschrijving.
De clinic is bedoeld voor ervaren roeiers met BRO, bij voorkeur met skiffdiploma en tenminste 3 jaar roei ervaring. Mail Jaap de Vries recreatieroeien@roeienzeil.nl voor eventuele vragen.

Openingstocht 17 april nogmaals uitgesteld
De openingstocht, al uitgesteld naar zaterdag 17 april, kan helaas ook dan niet doorgaan vanwege de verlengde corona maatregelen tot na 20 april a.s.
We gaan zodra het wél kan een gezellige openingstocht opnieuw plannen. Na de persconferentie van 13 april weten we hopelijk meer, volg de RZVG website voor een nieuwe mogelijkheid tot inschrijven.

Goudse Mijl training
Zolang er nog niet met een volledige bemanning in een C-vier geroeid mag worden is de aanvangsdatum van de Goudse Mijl training nog niet vastgesteld.

Controleer de boot voor het wegvaren
Het komt helaas nog regelmatig voor dat roeiers onderweg mankementen aan de roeiboten ontdekken. Controleer daarom vóór het wegvaren de boot en ga er niet van uit dat de voorgangers eventuele gebreken hebben gemeld via het online schadeformulier.
Let er dus bijvoorbeeld op of bij de Edons de drijvers nog stevig vastzitten en controleer bij de andere boten de voetenboorden, heelstrings , dolpennen en de handvatten en kragen van de riemen.

No comments yet.

Geef een reactie