Open dag goed bezocht

(17 april 2017, Communicatie)

Het was gezellig druk op de open dag van onze vereniging op zaterdag 8 april j.l. En daar werkte het schitterende weer zeker aan mee! Een groot aantal mensen is langs geweest om een kijkje te nemen. Er werd veel informatie gegeven over de mogelijkheden om te komen roeien of zeilen. Veel mensen stapten in een roeiboot om het gevoel voor roeien te krijgen. Ook de zeilboten waren voortdurend bezet. Hoewel er niet veel wind was, vond men het heerlijk om een rondje mee te varen.

Het was een stuk drukker dan vorig jaar. Toen konden we in de sociëteit en op de steigers alle mensen nog persoonlijk te woord staan. Dat lukte dit jaar lang niet altijd. Irene “moest” b.v. regelmatig een algemeen praatje houden voor een groep mensen, omdat er even teveel belangstellenden waren….!

Ik hoor van diverse kanten dat de reclameborden door velen gezien waren en een trigger waren om langs te komen, dus een succesvolle campagne. Veel dank weer aan alle vrijwilligers die deze dag mede tot een succes hebben gemaakt. Laat alle inschrijvingen maar binnenkomen!

No comments yet.

Geef een antwoord