Oudewater Roeitocht zaterdag 4 september

(25 juni 2021, Roeicommissaris)

Primeur voor onze vereniging: op zaterdag 4 september a.s. wordt de Oudewatertocht geroeid. Een tocht van circa 37 kilometer roeiplezier en een mooie opstart naar een volledige marathon.

We varen door Gouda en dan via de Hollandse IJssel naar Oudewater. In Oudewater nemen we de tijd om lekker te lunchen en de benen te strekken, waarna we uitgerust de boot weer in stappen om via de IJssel naar de vereniging terug te roeien.

We vertrekken om 09.00 uur vanaf de RZVG en verwachten om circa 18.30 uur terug te zijn op de vereniging. Daar sluiten we af met een maaltijd en een drankje, de kosten bedragen € 20,00. Dat is exclusief lunch (wordt ter plekke afgerekend) maar inclusief diner en een drankje in onze eigen RZVG sociëteit.

Inschrijving tot 1 september in MijnRoeienZeil
Vereist is een BRO diploma met ca 1 jaar ervaring.

Aantal deelnemers min. 10 en max. 20 (vanwege max. aantal boten in de Reeuwijks Verlaat sluis met begeleiding) uiteraard met inachtneming van het dan geldende RZVG corona protocol. Er zijn ca. 5 teamcaptains al ingedeeld vanwege de benodigde ervaring met de sluizen op weg naar Oudewater.

Mail Nelleke Burger via recreatieroeien@roeienzeil.nl voor verdere informatie.

 

No comments yet.

Geef een antwoord