Pilot BRO II is op stoom

(20 augustus 2017, Ernst Jacobi)

Al jaren start de Basis Roei Opleiding (BRO) begin april. Maar wat te doen voor kandidaat-leden die alsnog willen leren roeien? Daarnaast hoorden wij ook geluiden, dat 2 x per week les, in combinatie met gezin, baan en sociale verplichtingen, wel erg veel zou worden.

Op verzoek van het bestuur is daarom besloten om op 20 mei j.l. een ‘Pilot BRO II’ te starten voor nieuwe leden, op basis van 1 x per week les.

9 Nieuwe leden en 5 instructeurs bemannen de Pilot. Een tussentijdse evaluatie is aan het bestuur aangeboden. De Pilot blijkt gewaardeerd te worden, maar een aantal zaken moet nog ingevuld worden. Het betreft dan vragen als: ‘wat doen wij in het winterseizoen’, ‘hoe stromen de Pilot cursisten in de BRO 2018 in’, ‘is het opleidingsniveau te waarborgen’ en ‘komt er een aparte roeibevoegdheid voor de ’s- Gravenbroekse plas’ ?

Het is normaal dat uit een Pilot vragen komen en daar vindt het bestuur in overleg met het BRO-team ook wel zijn weg in.

Wat we in ieder geval elke week opnieuw ervaren, is dat iedereen die op onze prachtige plassen met het roeien in aanraking komt, er volop van geniet en er graag mee doorgaat!

Namens het BRO-team,
Ernst Jacobi

 

No comments yet.

Geef een reactie