Platform Roei Activiteiten

(26 juni 2019, Jaap de Vries / Roeicommissaris)

We willen vooral de recreatieve roeiers van onze vereniging meer de gelegenheid bieden om met elkaar te roeien, coaching te krijgen in roeien of sturen, tochten of wedstrijden te roeien, elkaar te vinden om een roeigroep te starten of aan te vullen etc. We zijn daarom met een ‘platform roei activiteiten’ gestart. Binnen dit platform coördineren we al bestaande recreatieve roei activiteiten en kunnen we roeiers adviseren over de mogelijkheden. Om je hierover te informeren kunnen we gebruik maken van functies achter de website en we hebben ook namens de recreatieve roeiers een stem in de (op te richten) roeicommissie o.a. op de inzet en aanschaf van boten.

Het platform start nu met de volgende activiteiten: Goudse Mijl Training (Jens Nooitgedagt), Datumprikker roeien(Octave Coenegracht), Fifty Fit en Midweek roeien (Hans Boer), R&Z toertochten (Lineke van der Burg), Roei makelaardij (Peter Prins) en Coach roeien (Jaap de Vries),

Het platform zoekt nog aanvulling met enthousiaste roeiers (b.v. vertegenwoordiging uit recente BRO jaargangen) voor aanvulling ideeën en vernieuwing van roei activiteiten, suggesties zeer welkom! Het platform is hopelijk een antwoord op de wensen van recreatieve roeiers rond de thema’s Materiaal, Communicatie en Cohesie uit de roei enquête van juni 2018.

Mail Jaap de Vries (recreatieroeien@roeienzeil.nl) voor verdere informatie.

No comments yet.

Geef een reactie