Roeitochten vanaf de vereniging

(29 mei 2017, Roeicommissaris)

We hebben inmiddels de inschrijving geopend voor een aantal roeitochten die dit jaar vanuit de vereniging zullen worden georganiseerd.

Op vrijdag 23 juni staat de Heksentocht op het programma. Deze tocht van ongeveer 55 km voert via Oudewater naar Linschoten en Woerden en van daar via de Oude Rijn en de Enkele Wiericke weer terug naar de plassen en de vereniging. Start is om 7 uur en verwachte terugkomst is einde van de dag. De dag zal worden afgesloten met een maaltijd op de vereniging. Inschrijving is €11,- voor dekking van de kosten en koffie/gebak. Lunch en diner zijn niet inbegrepen. De inschrijving staat inmiddels open (klik hier) en we rekenen op een mooie opkomst.

In augustus (19 en 20) zullen we de Nautilus tocht roeien. Dit is een tweedaags evenement. Op zaterdag wordt vanaf de vereniging naar Rotterdam (naar Roeivereniging Nautilus) geroeid via de Hollandse IJssel (met het tij mee). Op zondag zal de tocht in omgekeerde volgorde worden geroeid (ook weer met het tij mee). Het is mogelijk om alleen zaterdag, of alleen zondag, of beide dagen mee te roeien. Voor meer informatie en inschrijven: zie de website of neem contact op met Cees Leenheer.
Klik hier om je in te schrijven voor de zaterdag.
Klik hier om je in te schrijven voor de zondag.

Ter afsluiting van het seizoen staat op zaterdag 28 oktober de Snerttocht geprogrammeerd. Ieder jaar een groot succes (de afgelopen jaren mede door het uitstekende roeiweer!). Via Gouda naar Hekendorp, via de Dubbele Wiericke naar de Oude Rijn en via de Enkele Wiericke weer terug naar de plassen en de vereniging. Inschrijven staat nu al open via de website (klik hier).

Tot slot zullen we ergens in de tweede helft van de zomer nog een nachtroeievenement organiseren (we hebben als vereniging toestemming gekregen op 1x per jaar een nachtevenement op de plassen te organiseren, dus die kans pakken we). Preciese details zijn nu nog niet bekend, dus houd de website en de nieuwsbrief in de gaten.

No comments yet.

Geef een antwoord