Algemene informatie

Welkom in de Sociëteit

Onze prachtige sociëteit met een weids uitzicht over de ’s Gravenbroekseplas staat garant voor vele uurtjes gezelligheid. En met mooi weer is het ook op de terrassen goed toeven met een vers kopje koffie, thee of iets sterkers.

Onze vereniging is sinds april 2022 rookvrij zodat wij kinderen het juiste voorbeeld geven en schadelijke meeroken voorkomen wordt. Ook in onze sociëteit en op terras is roken niet toegestaan.

De bar wordt aangestuurd door onze beheerder, samen met een groep vaste barmedewerkers en leden die als vrijwilliger hun steentje bijdragen als barmedewerker.

De sociëteit speelt een belangrijke rol op de vereniging, want niet alleen is het de plek om gezellig met elkaar na te praten over de diverse roei- en zeilprestaties, het is ook het centrale punt bij de vele activiteiten die op de RZVG georganiseerd worden. De soms vele honderden bezoekers die bij  grote evenementen aanwezig zijn worden er graag goed bediend.

De beheerder (én de leden die hem assisteren) ontvangt u dan ook met veel plezier. Een lekkere lunch of een hapje bij de borrel: wij bieden het u graag aan.

Klik hier voor de algemene voorwaarden voor het gebruik van de sociëteit.

Deze pagina wordt onderhouden door: de Commissaris Verenigingsleven