Sociëteitsleden RZVG

De afgelopen jaren heeft helaas een flink aantal vooral oudere leden het lidmaatschap van onze RZVG opgezegd.

Bij navraag werd vaak het eensluidende antwoord door de voormalig leden gegeven: ‘Het roeien en/of zeilen wordt mij te zwaar’ of  ‘Met behulp van anderen in en uit een boot stappen wil ik mijzelf niet aandoen’.

Deze betrokken roeiers en zeilers hebben heel veel jaren op onze locatie gesport, genoten en vrijwilligerswerk binnen onze vereniging gedaan. Het bestuur heeft daarom besloten deze leden de mogelijkheid te bieden om toe te treden als ‘Sociëteitslid’.

Wij beschikken sinds april j.l. over een prachtige en functionele personenlift, waarmee je het terras met hetzelfde adembenemende uitzicht over de ’s Gravenbroekseplas, met haar eilanden, watersporters en prachtige Hollandse luchten gemakkelijk kunt bereiken: dit alles is onveranderd gebleven…!

De contributie voor het sociëteitslidmaatschap bedraagt € 63,- per jaar. Er kan van de lift-, bar- en toiletfaciliteiten gebruik gemaakt worden. Stemrecht valt buiten deze vorm van lidmaatschap, evenals het gebruikmaken van het zeil-,sup- en roeimateriaal.

Wij heten jullie graag weer van harte welkom!

(24 juli 2022, Voorzitter)

 

No comments yet.

Geef een reactie