Van het roeifront

(27 maart 2018, Roeicommissaris)

Langzaam maar zeker neemt de hoeveelheid roeiactiviteiten weer toe. De ergometers worden verlaten en het roeien op de doordeweekse avond is inmiddels weer begonnen. Binnenkort starten ook de cursussen weer en zal het op sommige avonden een drukte van belang zijn. Wij vragen iedereen met elkaar rekening te houden. Binnenkort zal het werkgroepje “Respect” dat zich bezig heeft gehouden met gedragsregels over materiaal en de omgang met elkaar, van zich laten horen. Houd het publicatiebord en de website in de gaten. Eigenlijk spreekt het allemaal voor zich!

De Cursus Ongestuurd Roeien trapt als eerste weer af. Deze cursus begint woensdag 4 april. Er zijn nog een paar plekken. Dus schrijf je snel nog even in. Zie hier de link naar de inhoud van de cursus en de link naar de inschrijving.
Ook bij de skiffcursus is nog plaats. Inschrijven via de website.

In een van de vorige nieuwsbrieven is een roeiweekend eind mei in Sneek aangekondigd. Dat zat binnen de kortste keren vol. Maar door een terugtrekking is er nog plaats voor twee mensen voor dit unieke roeiweekend. Schrijf je alsnog snel in, want vol = vol.

Noteer ook alvast in de agenda dat we op de vroege ochtend van Hemelvaartsdag 10 mei weer het traditionele Dauwroeien hebben gepland.
We verzamelen we uiterlijk om 05:30uur op de vereniging om daarna in boten de plassen op te gaan. De zon gaat om 5.55 uur op. Na afloop in de societeit gezamenlijk nog een ontbijt, verzorgd door Michael.
Kosten €5,-. Een simpel concept, maar inmiddels een klassieker.
Inschrijven kan via deze link.

No comments yet.

Geef een antwoord