Vele handen maken licht werk!

Chris Stoffer(27 januari 2016, Voorzitter)

Het nieuwe jaar is nu een maand oud. Wat blijft er over van onze goede voornemens? Wat gaat er nog terecht komen van onze ambities? Bij de nieuwjaarsreceptie heb ik gesproken over ideeën en het uitvoeren daarvan.

Marjolijn Hendriks heeft op ons verzoek een plan gemaakt voor verbetering van de communicatie binnen onze vereniging. Op de volgende bestuursvergadering zal zij dat aan het bestuur presenteren. Haar ideeën zijn zeer interessant. PR, sponsoring en communicatie zullen bij een goede uitvoering van haar ideeën leiden tot meer samenhang. Onze vereniging zal zich daardoor beter kunnen presenteren in de regio. Maar ook zullen de leden merken dat er nog meer duidelijkheid komt over wat wij onze leden te bieden hebben. Nu al weet ik zeker dat wij voor het uitvoeren van dit plan nog meer commerciële en communicatieve talenten nodig zullen hebben.

Nog meer ideeën. Elders kunt u lezen dat de klussenploeg ontzettend goed bezig is met het onderhoud van de gehele toerboten vloot. En dat is al heel lang niet meer vertoond. Chapeau voor de klussenploeg! Maar de zeilboten hebben ook onderhoud nodig. En daarvoor zou de ‘zeilbootsectie’ van de klussenploeg versterkt moeten worden. Vooral de aansturing verdient extra aandacht.  Wij streven zowel  naar een verbeterde aansturing als een groter aantal vrijwilligers; wie wil ons daarbij helpen?

Nou vooruit, nog een laatste idee. We hebben een zeer uitnodigend verenigingsgebouw gekregen; dat is reuze fijn. Daar maken wij met ons allen ook veel meer gebruik van. Bovendien leven er nog veel meer ideeën over hoe wij ons verenigingsgebouw zouden  kunnen gebruiken. Wist u al dat wij een officiële trouwlocatie zijn geworden? Maar onze commissaris verenigingsleven kan al die nieuwe ideeën niet alleen organiseren, daar heeft zij uw hulp bij nodig. Wie komt Nancy Davilar assisteren? Ik stel mij voor dat zij wel hulp van 3-5 mannen en/of vrouwen kan gebruiken.

Zo ziet u maar, ideeën leven er genoeg. Ik heb u in mijn nieuwjaarsrede uitgedaagd om deze met mij te delen. Wat zou het leuk zijn als deze ideeën daadwerkelijk tot uitvoering kunnen komen. Over de voortgang daarvan  ga ik u het komende jaar op gezette tijden verslag  doen.

No comments yet.

Geef een antwoord