VERENIGINGSWERK KOMT OP STOOM

(8 juni 2019, Voorzitter)

Langzaam maar zeker probeert de Commissie Verenigingswerk ons allemaal mee te nemen in hun grote plan, om ieder lid zich minimaal 8 UUR per jaar te laten inspannen voor onze vereniging, op een manier die bij hem of haar past (lees: wat je leuk vindt om te doen).

De aftrap is gegeven met een nieuwe manier van het invullen van het bardienstrooster. De leden die zijn aangeschreven konden zelf hun voorkeursdata kiezen. Er is MASSAAL gebruik gemaakt van deze mogelijkheid; hiermee was ik blij verrast!

Nu komt de volgende fase. Die wordt ingevuld met een heuse vrijwilligersmarkt op zaterdag 13 juli a.s. van 10.00 tot 16.00 uur. Wij zullen jullie laten zien welke uitdagingen er nog liggen, zodat een ieder iets van zijn gading kan vinden.

Ik nodig jullie van harte uit om naar deze vrijwilligersmarkt te komen en ook een kleinere of grotere taak uit te zoeken. Zo maken wij onze vereniging nog leuker!

Een eerste resultaat is een verruiming van de openingstijden van de sociëteit. Op woensdag- en vrijdagochtend van 11.00 tot 13.00 uur is de sociëteit nu ook open. Naast de dinsdag-, woensdag- en donderdagavond zal de sociëteit in het zomerseizoen ook op maandagavond open zijn!

Hoort, zegt het voort…!

No comments yet.

Geef een reactie