Verenigingswerk start weer op

(29 maart 2021, Voorzitter)

Eind april hebben vermoedelijk alle 60-plussers hun eerste vaccin tegen corona gekregen. Dat gaat lucht geven, denkt het bestuur. Langzaam maar zeker zullen we de vereniging weer verder van het slot kunnen doen. Meer mensen in de boten, het openen van onze sociëteit en we dromen van kleinere en grotere evenementen. Met als klap op de vuurpijl onze lustrumviering in september.

Vorig jaar hebben wij het verenigingswerk vrijwel volledig gestaakt. De pandemie maakte het onmogelijk om een aantal taken zonder persoonlijk veiligheidsrisico uit te voeren. Nu we straks meer mogen, denken wij dat het over enige tijd weer veilig is om de slapende vrijwilligers wakker te schudden. Met z’n allen kunnen we er dan weer een bruisende vereniging van maken. Want daar zijn wij volgens mij zo langzamerhand wel aan toe.

De Commissie Verenigingswerk zal voorbereidingen treffen om het verenigingswerk weer op te starten. We hebben immers afgesproken dat van ieder lid minimaal 8 uur verenigingswerk per jaar wordt verwacht. Maak kenbaar waar jij je voor wil inzetten. Verenigingswerk is ook heel leuk. Je doet iets voor je club, je ontmoet andere leden en als we het met z’n allen doen, wordt onze vereniging nog leuker. Dus doet deze commissie een beroep op je, doe dan mee. Binnenkort volgt meer informatie…

 

 

 

 

 

 

No comments yet.

Geef een reactie