Versterking WEBREDACTIE gezocht!

Via de website, Facebook, Twitter en soms ook Instagram worden onze leden, maar ook de geïnteresseerde ‘buitenwereld’, op de hoogte gehouden van het wel en wee van onze Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’.

Daarnaast worden onze leden d.m.v. een maandelijkse nieuwsbrief over actuele en op handen zijnde zaken geïnformeerd.

De webredactie zorgt ervoor dat door bestuur en leden aangeleverde informatie goed op de diverse online media gepubliceerd wordt, wat resulteert in een fraai visitekaartje van onze vereniging. Actualiteit, uitstraling, creativiteit en correct taalgebruik zijn hierbij essentieel.

De webredactie bestaat uit 2 webbeheerders en 5 webredacteuren die onderling het werk verdelen. Omdat online communicatie steeds belangrijker wordt en twee redacteuren binnenkort afzwaaien is er plek voor nieuw talent.

Wij zijn op zoek naar enkele nieuwe redactiecollega’s

Lijkt het je leuk om op deze manier vanachter je computer je bijdrage te leveren aan het functioneren van onze vereniging? Ben je handig met softwareprogramma’s zoals WordPress, Paint, Photoshop en/of social media? En/of ben je taalvaardig om aangeleverde teksten te kunnen redigeren?

Dan vragen wij je om te reageren d.m.v. een mail  aan Ton Kool (eindredacteur) via eindredactie@roeienzeil.nl. Hij kan je uiteraard ook meer vertellen over de inhoud van deze functie.

Wij kijken uit naar je reactie!

(21 februari 2022, Webredactie )

2 Responses to Versterking WEBREDACTIE gezocht!

 1. Ria Koolmees 01/03/2022 at 10:36 #

  Beste Ton,
  Ik heb je oproep in de Nieuwsbrief gelezen.
  Ik zit niet echt ruim in mijn tijd maar wil me wel aanbieden als redacteur. Niet als facebook-kenner maar meer op het gebied van de Nederlandse taal.
  Ik heb Nederlands gestudeerd en heb in het verleden voor een paar uitgeverijen redactie- of correctiewerk gedaan.
  Hoeveel tijd per maand zou ik kwijt zijn aan het redigeren van de Nieuwsbrief?

  Met vriendelijke groet,
  Ria Koolmees-Rost

  • Ton Kool 01/03/2022 at 14:36 #

   Beste Ria,
   Wat leuk dat je reageert!
   Vooral ik, als eindredacteur, zou het fijn vinden om een back-up te hebben voor het redigeerwerk. En qua ervaring lijk jij dat prima te kunnen!
   Het gaat hier overigens niet alleen over de maandelijkse nieuwsbrief maar eigenlijk om het redigeren van alles wat op de website van de RZVG verschijnt (het een hangt met het andere samen).
   Misschien zou het goed zijn als we hierover telefonisch contact hebben; is dat OK voor jou? Geef maar aan hoe jij dat wilt.
   Mijn tel.nr. is: 06 18939294.
   Ik hoor graag weer van je.
   Vriendelijke groet, TON

Geef een antwoord