Vrijwilligersmarkt zaterdag 13 juli

(10 mei 2019, Commissie Verenigingswerk)

Heb je altijd al roei-instructeur willen worden, of wilde je altijd al helpen bij de organisatie van de Goudse Mijl?? Of lijkt het je geweldig om op zaterdagochtend achter de bar te staan? Of wil je sowieso iets bieden aan onze mooie vereniging? Dan heb je zaterdag 13 juli de kans daar invulling aan te geven!

Zaterdag 13 juli a.s., vanaf 10:00 is er n.l. op de vereniging een Vrijwilligersmarkt.

Het idee van de vrijwilligersmarkt is, om leden bewust te maken van het nut en de noodzaak van vrijwilligerswerk voor een goed functioneren van onze vereniging. De behoefte aan vrijwilligers is veelomvattend en divers, van commissie-lid tot klussenploeg, van arts/fysio tot gastvrouw bij het ontvangen van roeiploegen van andere verenigingen, van bardienst tot roei-instructeur …

Het idee van deze vrijwilligersmarkt is, dat ‘vraag en aanbod’ bij elkaar komen. Zo zullen commissarissen van het Bestuur informatie verschaffen over de taken en functies waarvoor invulling wordt gezocht en worden de leden in de gelegenheid gesteld om positief te reageren op taken of functies waar hun voorkeur naar uitgaat.

Met in het achterhoofd J.F. Kennedy’s beroemde quote: ‘Do not ask what your country can do for you, ask what you can do for your country’, zien we je graag op zaterdag 13 juli, vanaf 10:00 u.

No comments yet.

Geef een reactie