We zijn op zoek naar instructeurs!

(27 februari 2019, Roeicommissaris)

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en we verwachten weer een flinke aanwas van nieuwe leden. Veel van de nieuwe leden moeten nog leren roeien en beginnen met de Basis RoeiOpleiding (BRO). Daarnaast zijn er veel leden die willen leren skiffen, meedoen met de Goudse Mijl Training (GMT) of de Cursus Ongestuurd Roeien (COR).

Voor al deze cursussen hebben we instructeurs nodig! Daarom doen we een beroep op iedereen.

Denk niet “ik heb geen ervaring”. We zullen je een korte training bieden en je vervolgens inzetten samen met een ervaren instructeur. En als je het echt leuk vindt kun je op enig moment de cursus Roei-Instructeur 2 van de KNRB volgen.

Denk ook niet “ik ben een ervaren instructeur, nu niet (meer) actief, en laat nu de jonge garde het maar doen”. Ook op de ervaren rot in ruste doen wij een beroep. Meld je aan:-)

Denk tot slot ook niet “dit kost veel tijd”. Zeker bij Basis RoeiOpleiding is het mogelijk om voor een beperkt aantal maanden (bijvoorbeeld 3) actief te zijn en hoef je je niet voor het hele seizoen vast te leggen.

Voor meer informatie, kun je terecht bij de roeicommissaris of de coördinatoren van de verschillende opleidingen (Hans Vleugels, BRO; Jenette Douma, skiff; Arie Maarten de Bruin, jeugd; Wim Hofmijster, COR; Jens Nooitgedagt, GMT).

Denk “Ja” en geef je op via een e-mail naar de roeicommissaris!

No comments yet.

Geef een antwoord