Wedstrijdploeg RZVG voor RS Feva- en optimistzeilers (zeilseizoen 2023)

Wil jij jouw zeilniveau (vanaf CWO2) naar een volgend level tillen en zie jij uitdagingen in het wedstrijdzeilen? Dan ben je, op uitnodiging, welkom bij de wedstrijdploeg. Deze is voor zowel optimisten als voor RS Feva kinderen!

Sjoerd Schouten geeft elke woensdagmiddag van 16.00u tot 18.30u training. Hierin zal aandacht worden besteed aan de individuele doelen van de zeilers en het varen van wedstrijden. Deze trainingen beginnen op woensdag 5 april 2023 en lopen door tot woensdag 5 juli 2023.

Bij deelname aan de wedstrijdploeg verwachten we inzet  van zowel het kind als de ouder(s). Denk hierbij aan het deelnemen aan wedstrijden; het vervoer van zeilboten, coachboot en kinderen van en naar externe wedstrijden. Maar vooral het actief deelnemen aan de trainingen op de eigen plas vinden wij erg belangrijk.

Naast de trainingen zullen we tijdens verschillende wedstrijden op verschillende plekken meevaren. We gaan met elkaar met de wedstrijdploeg de Combi Rotterdam-wedstrijden af. Samen met de ouders van de wedstrijdploeg regelen we het vervoer van de zeilboten. Sommige wedstrijden zullen begeleid worden door de hoofdinstructeur en de RIB (de onderstreepte data). Het meedoen met de wedstrijdploeg kan alleen in overleg met/op uitnodiging van de hoofdinstructeur. Je kunt ons bereiken via de mail (optimisten@roeienzeil.nl) of whatsapp (+31 6 49362502).

Let op! Voorgaande jaren was de zondagmiddagtraining inbegrepen bij deze cursus. Dit jaar bieden we alleen de woensdagmiddag aan! Je betaalt voor de woensdagmiddagtraining en voor de wedstrijdbegeleiding tijdens wedstrijden.

De wedstrijden die aangeraden worden om mee te varen zijn:

  • Zondag 14 mei 2023 – WV Aegir
  • Zaterdag 27 mei 2023 – GWV Elfhoeve (op eigen plas!)
  • Zondag 28 mei 2023 – RZVG (op eigen vereniging!)
  • Zondag 4 juni 2023     – WSV Binnenmaas
  • Zondag 11 juni 2023 – WVH Hellevoetsluis (RIB, hoofdinstructeur gaat mee)
  • Zondag 18 juni 2023 – KR+ZV De Maas
  • Zondag 25 juni 2023 – RZV
  • Zaterdag 16 september – WSV Hoorn (Combi NL finale, RIB,  hoofdinstructeur gaat mee)
  • Zondag 17 september – WSV Hoorn (Combi NL finale, RIB, hoofdinstructeur gaat mee)

Inschrijven voor deze wedstrijden gaat via manage2sail.com. Hierover zal informatie volgen gedurende het zeilseizoen.

Inschrijflink: https://roeizeilgouda-site.e-captain.nl/activiteiten/3700/zeilinstructie-wedstrijdtraining-optimisten-rsfeva

Voor vragen kun je ons bereiken via de mail (optimisten@roeienzeil.nl) of whatsapp (+31 6 49362502). Wij hebben er super veel zin in! Tot in april!

(26 januari 2023 – Esmée Baars)

 

No comments yet.

Geef een antwoord