Werf ploegen voor de Goudse Mijl 2022

Ook dit jaar willen we van de Goudse Mijl weer een mooie en sportieve dag maken. We zouden het leuk vinden om het aantal deelnemende ploegen te verhogen zodat nog meer roeiers van onze prachtige locatie aan de plas en de leuke sportieve wedstrijd kunnen genieten.

We willen jullie dan ook allemaal vragen hier je steentje aan bij te dragen. Iedere wedstrijdroeier kent vast wel een roeier bij een andere vereniging. En competitief als we zijn, maken we hier natuurlijk een wedstrijdje van. Degene die de meeste ploegen en/of nieuwe verenigingen weet aan te brengen ontvangt de ‘Ambassadeursprijs 2022’.

Hoe werkt het?
Voor het aanbrengen van elke vereniging die de laatste 5 jaar niet aanwezig was bij de Goudse Mijl, krijg je 10 punten. Voor het aanbrengen van een nieuwe ploeg die de afgelopen 5 jaar niet aanwezig was bij de Goudse Mijl, krijg je 5 punten. Degene met de meeste punten wint de ‘Ambassadeursprijs 2022’. Ook recreatieve of marathon roeiers mogen uiteraard meedoen. Via deze link kun je laten weten dat jij de betreffende vereniging en/of ploeg hebt aangebracht.

Wat heeft De Goudse Mijl te bieden?

  • De Goudse Mijl is één van de twee boord-aan-boordraces voor veteranen in Nederland
  • Een unieke locatie op een recreatieplas i.p.v. een vaart, kanaal of rivier
  • De mogelijkheid om meerdere keren te starten op de dag door deelname aan het
    ploegenklassement
  • Prachtig uitzicht over de complete baan en met name op de finish
No comments yet.

Geef een reactie