Winterzeilen voor de jeugd

(26 oktober 2019, Zeilcommissaris)

We zijn inmiddels helaas alweer aan het einde van een mooi zeilseizoen.

In de loop van het seizoen heeft een aantal ouders aangegeven dat hun kinderen overwegen, om volgend seizoen met de Combi-cyclus mee te varen. Hartstikke leuk en wij willen dit als vereniging graag ondersteunen. Zie: https://www.combi-rotterdam.nl/

De Combi-wedstrijden beginnen medio april – begin mei, eigenlijk vrijwel tegelijk met onze reguliere instructie. Om te zorgen dat de kids een beetje voorbereid zijn voor deze wedstrijden en bovenal hun zeilritme en enthousiasme vasthouden in de komende maanden willen we graag met jullie proberen een winterprogramma te organiseren. Bijvoorbeeld op zondagmiddag (weersafhankelijk natuurlijk) van 13:00 – 15:00 u.

Hierop vooruitlopend wil ik ook graag de IJsberencup (2-3 nov. 2019) onder de aandacht brengen:
https://www.wv-aegir.nl/activiteiten/1427/ijsberen-race-2019

Onze opti-zeilers zouden op zondag dan bij de optimist-Groen kunnen starten, splash- en laser-zeilers in de betreffende klassen. Er kan daarbij gebruik worden gemaakt van onze optimisten, lasers, splashes en de 3 laags trailers. Jullie zullen met elkaar het vervoer van de boten moeten organiseren. Een aantal van onze jeugdinstructeurs overwegen om ook mee te varen en samen met jullie dit mogelijk te maken.

Indien er belangstelling is hoor ik het graag: zeilcommissaris@roeienzeil.nl

No comments yet.

Geef een antwoord