Young Ones 2017

(3 juni 2017, Emma Stoffer)

Afgelopen weekend (27+28 mei) vond het traditionele zeilevenement Young Ones plaats. Het jeugdbestuur had het georganiseerd.

Om 9 uur kwamen alle kinderen aan en gingen we het water op. Het was heerlijk zeilweer met best veel wind. Na een heerlijke door Michael gemaakte lunch zijn we ’s middags nog een beetje gaan zeilen en hebben we spelletjes gedaan.

‘s Avonds genoten we van heerlijke kibbeling en friet. Ook hadden we natuurlijk weer een leuk nachtspel. We zijn naar de Twaalfmorgen gegaan met een aantal motorbootjes. De kinderen vonden het vooral leuk om met de springbok hard over het water te varen met Hugo en Pieter. Toen we eenmaal aankwamen hebben we nog een paar leuke spelletjes gedaan voordat het een beetje donker begon te worden. De kinderen moesten op zoek gaan naar de verstopte instructeurs en een raadsel oplossen om de sleutel van de kluis te bemachtigen. Daarna zijn we weer terug gevaren. Rond half 1 lagen alle kinderen in hun bed.

‘s Ochtends genoten we van een heerlijk ontbijt. Het was weer heerlijk weer met nu alleen veel minder wind. We hebben heerlijk gezeild en gezwommen. Als afsluiting aten we met elkaar heerlijk pannenkoeken die gemaakt waren door de ouders.

Hartelijk dank aan alle vrijwilligers: Alex, Emma, Hugo, Marloes, Merel, Michael, Niels, Otto, Pieter en Rik.

No comments yet.

Geef een reactie