Jeugd -Zeil- 4 daagse (ook voor niet -leden)

Als gevolg van de beperkingen opgelegd door de corona-maatregelen hebben wij de zomer zeilinstructie anders in moeten vullen dit jaar.

De grote zeilinstructieweek is ook komen te vervallen.

 

Per 1 juli zijn de corona-maatregelen verder versoepeld, en daarom is het voor ons wel mogelijk om twee alternatieve jeugdzeil-evenementen te organiseren. In zowel de eerste, als de laatste week van augustus organiseren wij vier dagen zeilen en gezelligheid op het water van de Reeuwijkse Plassen!

Er zal instructie worden gegeven in Optimisten, RS Feva’s, Lasers en Splashes, en de dagen zullen doorgebracht worden in de aanwezigheid van ervaren en enthousiaste instructeurs. Dus wil je de zomer alsnog jouw zeilvaardigheden verbeteren of is het hele reilen en zeilen jou nog onbekend? Geef je dan op voor de Zeilinstructie- vierdaagsen bij de Roeienzeil vereniging Gouda 

De eerste jeugd-Zeilvierdaagse zal plaatsvinden van donderdag 6 augustus 2020 tot en met zondag 9 augustus 2020, en de tweede jeugd Zeilvierdaagse zal plaatsvinden van donderdag 27 augustus 2020 tot en met zondag 30 augustus 2020.

Inschrijven kan  op de site van de vereniging.

Het (corona) tarief is dit jaar  voor jeugd leden  € 20,-, dit is ook inclusief lunch, 

voor niet leden – 70 , (bij lidmaatschap na instructieweek  dit jaar 50 euro korting op contributie/inschrijfgeld ) 

 

Voor vragen en/of opmerkingen kun je ons bereiken op onderstaande telefoonnummers of door te mailen naar zeilinstructieweek@roeienzeil.nl.

Namens de organisatie,

Rein de Sauvage Nolting (06-20009600) en Stan Schouten (06-19327318).

 

algemeen inschrijven :inschrijven hier

 

RS Feva,

Laser/Splash/Laser Vago;

Optimisten .(vol)

 

 

Deze pagina wordt onderhouden door: organisatie zeilinstructieweek