Zeilinstructieweek

Vanaf zondag 13 tot en met vrijdag 18 augustus a.s. vindt de Zeilinstructieweek weer plaats op onze vereniging. Op het water van de Reeuwijkse Plassen een week lang zeilen en gezelligheid. Een mooie afsluiting van de zomervakantie!

Er zal instructie worden gegeven in de volgende klassen: Optimisten, Cadetten, RS Feva’s, Lasers, Splashes, Centaurs en Randmeren. Ook is er weer de mogelijkheid om gedurende week te surfen, hiervoor is eigen materiaal een vereiste! Kortom alle gelegenheid om een onvergetelijke week op het water te beleven!

De dagen zullen doorgebracht worden in de aanwezigheid van zeer ervaren en enthousiaste instructeurs. Dus wil je jouw zeilvaardigheden verbeteren of is het hele reilen en zeilen jou nog onbekend? Geef je dan op voor de Zeilinstructieweek!

Het behalen van een CWO-diploma en/of vorderingenstaat behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor is theoretische kennis nodig, en ook deze theorie zal tijdens de week behandeld worden!

Het inschrijfgeld bedraagt €105,- voor de hele week, dit is inclusief lunch (ook tijdens de plassentocht) en afsluitende barbecue!

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u ons bereiken op onderstaande telefoonnummers of door te mailen naar zeilinstructieweek@roeienzeil.nl.

Namens de organisatie,

Rein de Sauvage Nolting (06-20009600) en Stan Schouten (06-19327318).

 

Inschrijven kan via onderstaande links:

Optimisteninstructie tijdens de Zeilinstructieweek

RS Feva- en Cadetinstructie tijdens de Zeilinstructieweek

Laser- en Splashinstructie tijdens de Zeilinstructieweek

Kielbootinstructie tijdens de Zeilinstructieweek

Windsurfinstructie tijdens de Zeilinstructieweek

 

Deze pagina wordt onderhouden door: organisatie zeilinstructieweek