Zeilinstructieweek 2019

(27 februari 2018, organisatie ZIW)

Vanaf zondag 25 tot en met vrijdag 30 augustus a.s. vindt de Zeilinstructieweek weer plaats op onze vereniging. Op het water van de Reeuwijkse Plassen een week lang zeilen en gezelligheid. Een mooie afsluiting van de zomervakantie.

Er zal instructie worden gegeven in de volgende klassen: Optimisten, RS Feva’s, Lasers, Splashes, Laser Vago, Centaurs, polyvalk  en Randmeren. Kortom alle gelegenheid om een onvergetelijke week op het water te beleven!

De dagen zullen doorgebracht worden in de aanwezigheid van zeer ervaren en enthousiaste instructeurs. Dus wil je jouw zeilvaardigheden verbeteren of is het hele reilen en zeilen jou nog onbekend? Geef je dan op voor de Zeilinstructieweek.

Het behalen van een CWO-diploma en/of vorderingenstaat behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor is theoretische kennis nodig en ook deze theorie zal tijdens de week behandeld worden.

Het inschrijfgeld bedraagt €110,- voor de hele week, dit is inclusief lunch (ook tijdens de plassentocht) en afsluitende barbecue.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je ons bereiken op onderstaande telefoonnummers of door te mailen naar zeilinstructieweek@roeienzeil.nl.

Namens de organisatie,

Rein de Sauvage Nolting (06-20009600) en Stan Schouten (06-19327318).

 

algemeen inschrijven : klik hier

Kielboten;  klik hier

RS Feva, klik hier

Laser/Splash/Laser Vago; klik hier

Optimisten ; klik hier

Zeilinstructie – Theorie CWO 1 -Kielboot-klik hier

 

Zeilinstructie- Theorie CWO 2 -Kielboot-klik hier

 

Deze pagina wordt onderhouden door: organisatie zeilinstructieweek