Zeilinstructieweek

Zeilinstructieweek

De zeilinstructieweek is het jaarlijks terugkerende evenement waarbij alle zeildisciplines tegelijkertijd CWO-instructie krijgen.

Zowel jeugd-, zwaard- en kielbootzeilers krijgen de laatste week van de zomervakantie 6 dagen les van CWO-opgeleide zeilinstructeurs. De kielbootzeilers kunnen woensdag rustdag houden.

Dit allemaal op het water van de Reeuwijkse Plassen. Een week lang zeilen en gezelligheid. Een mooie afsluiting van de zomervakantie!

Er wordt instructie gegeven in de volgende vier klassen: Optimisten, RS Feva’s, Lasers en Splashes, Centaurs en Randmeren. Kortom alle gelegenheid om een onvergetelijke week op het water te beleven!

De dagen worden doorgebracht onder leiding van ervaren en enthousiaste instructeurs. Dus wil je jouw zeilvaardigheden verbeteren of is het hele reilen en zeilen jou nog onbekend? Geef je dan op voor de Zeilinstructieweek!

Het behalen van een CWO-diploma en/of vorderingenstaat behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor is theoretische kennis nodig en ook deze theorie wordt tijdens de zeilweek behandeld.

Het inschrijfgeld bedraagt €125,- voor de hele week, dit is inclusief lunch (ook tijdens de plassentocht) en afsluitende barbecue!

Voor vragen en/of opmerkingen kun je ons bereiken op zeilinstructieweek@roeienzeil.nl

Naar inschrijven:

Optimisten

RS Feva’s

Lasers en Splashes

Centaurs en Randmeren

 

Deze pagina wordt onderhouden door: Zeilcommissaris (08/06/2022)