Jeugd Wedstrijdploeg RZVG

Wil jij jouw zeilniveau (vanaf CWO2) naar een volgend level tillen en zie jij uitdagingen in het wedstrijdzeilen? Dan ben je, op uitnodiging, welkom bij de wedstrijdploeg. Dit jaar voor het eerst voor optimisten & RS Feva’s. Bij deelname wordt er inzet verwacht van zowel het kind als de ouder(s). Denk hierbij aan het deelnemen van wedstrijden; het vervoer van zeilboten, coachboot en kinderen van en naar externe wedstrijden. Maar vooral het actief deelnemen aan de trainingen op de eigen plas is belangrijk.

Naast de trainingen zullen we verschillende wedstrijden op verschillende plekken meevaren. We gaan samen met de wedstrijdploeg de Combiwedstrijden Rotterdam af, hierbij gaat de rib en een coach mee om de beginners te begeleiden tijdens het zeilen.

Het meedoen met de wedstrijdploeg kan alleen in overleg met/ op uitnodiging van de (optimisten)hoofdinstructeurs.  U kunt ons bereiken via de mail (optimisten@roeienzeil.nl) of Whatsapp (+31 6 49362502).

Wij hebben er al super veel zin in! Tot in april! Let op! Voorgaande jaren was de zondagmiddag inbegrepen bij deze cursus. Dit jaar wordt alleen de woensdagmiddag aangeboden! U betaalt voor de woensdagmiddagtraining en voor de wedstrijdbegeleiding tijdens wedstrijden. Zie ook de details achter de Inschrijflink.