Zeilinstructievierdaagsen (ook voor niet-leden)

(10 juli 2020, Rein de Sauvage Nolting & Stan Schouten)

Van donderdag 6 t/m zondag 9 augustus 2020 zal de eerste Zeilinstructievierdaagse plaatsvinden op onze vereniging. Op het water van de Reeuwijkse Plassen een week lang zeilen en gezelligheid.

Er zal instructie worden gegeven in de volgende jeugdklassen (8 tot 17 jaar): Optimisten, RS Feva’s, Lasers en Splashes. Kortom alle gelegenheid om een onvergetelijke week op het water te beleven! De dagen zullen doorgebracht worden onder begeleiding van zeer ervaren en enthousiaste instructeurs. Dus wil je jouw zeilvaardigheden verbeteren of ben je (nog) geen lid van de vereniging en is het hele reilen en zeilen jou nog onbekend? Geef je dan op voor de Zeilinstructievierdaagse!

Het inschrijfgeld bedraagt voor leden €20,- voor de hele week, dit is inclusief lunch! Ook voor niet-leden is het mogelijk om deel te nemen aan de Zeilinstructievierdaagse, dus alle jongeren die graag kennis willen maken met de watersport op onze vereniging zijn van harte welkom! Voor niet leden- bedraagt het inschrijfgeld €70,- voor de hele week. En wanneer je  lid wordt van de vereniging na deelname aan de Zeilinstructievierdaagse krijg je dit jaar €50,- euro korting op je contributie! Inschrijven kan via de site van de vereniging. Inschrijven via deze link

Mocht je niet bij de eerste Zeilinstructievierdaagse aanwezig kunnen zijn, dan niet getreurd: van donderdag 27 t/m zondag 30 augustus 2020 wordt er een tweede Zeilinstructievierdaagse georganiseerd!

Rein de Sauvage Nolting & Stan Schouten

No comments yet.

Geef een reactie