Zeilinstructievierdaagsen voor de jeugd

(28 juni 2020, Rein de Sauvage Nolting & Stan Schouten)

Traditiegetrouw vindt op onze vereniging de jaarlijkse zeilinstructieweek plaats in de laatste week van de zomervakantie. Als gevolg van de beperkingen, opgelegd door de corona-maatregelen, was het voor ons niet mogelijk om de zeilinstructieweek, vanwege het omvangrijke en intensieve karakter met jeugd en volwassenen, dit jaar te organiseren. De grote zeilinstructieweek is daarom komen te vervallen.

Niet getreurd: wij willen de zeilinstructie deze zomer op een alternatieve wijze invullen.

Per 1 juli a.s. zijn de corona-maatregelen verder versoepeld en daarom is het voor ons wèl mogelijk om twee alternatieve jeugdzeilinstructie-evenementen te organiseren. In zowel de eerste als de laatste week van augustus organiseren wij vier dagen zeilen en gezelligheid op het water van de Reeuwijkse Plassen!

Er zal instructie worden gegeven in Optimisten, RS Feva’s, Lasers en Splashes en de dagen zullen doorgebracht worden in de aanwezigheid van ervaren en enthousiaste instructeurs. Dus wil je deze zomer alsnog jouw zeilvaardigheden verbeteren of is het hele reilen en zeilen jou nog onbekend? Geef je dan op voor de Zeilinstructievierdaagsen!

De eerste Zeilinstructievierdaagse zal plaatsvinden van donderdag 6 t/m zondag 9 augustus 2020, en de tweede Zeilinstructievierdaagse van donderdag 27 t/m zondag 30 augustus 2020.

Inschrijven kan binnenkort via de website. Het inschrijfgeld bedraagt €70,- per Zeilinstructievierdaagse, dit is inclusief lunch.

No comments yet.

Geef een reactie