Zeilinstructieweek 2018

(1 juli 2018, Organisatie Zeilinstructieweek)

Vanaf zondag 19 tot en met vrijdag 24 augustus a.s. vindt de Zeilinstructieweek weer plaats op onze vereniging. Op het water van de Reeuwijkse Plassen een week lang zeilen en gezelligheid. Een mooie afsluiting van de zomervakantie! Er zal instructie worden gegeven in de volgende klassen: Optimisten, RS Feva’s, Lasers, Splashes en verschillende kielboten. Kortom alle gelegenheid om een onvergetelijke week op het water te beleven!

Inschrijven kan via de volgende links: Kielbootinstructie, Laser- en Splashinstructie en Optimisteninstructie.. Het maximum aantal deelnemers voor de RS Feva is bereikt, inschrijven voor de wachtlijst kan via deze link.. Het is gelukt de RS Feva-instructie van een aantal extra plaatsen te voorzien; de huidige inschrijvingen voor de wachtlijst zijn verzekerd van deelname aan de Zeilinstructieweek!

De dagen zullen doorgebracht worden onder leiding van zeer ervaren en enthousiaste instructeurs. Dus wil je jouw zeilvaardigheden verbeteren of is het hele reilen en zeilen jou nog onbekend? Geef je dan op voor de Zeilinstructieweek! Het behalen van een CWO-diploma en/of vorderingenstaat behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor is theoretische kennis nodig die tijdens de week behandeld zal worden.

Het inschrijfgeld bedraagt €110,- voor de hele week, dit is inclusief lunch (ook tijdens de plassentocht) en afsluitende barbecue.

Kielboot Twee+
Ben je in bezit van Kielboot CWO II? En je wilt III nog niet halen, omdat je dan niet meer mee mag doen met de Zeilinstructieweek? Geen nood, daar maken we een speciaal programma voor. Wil je zeilen met spinaker, trapeze of de MOB Crash Manoeuvre doen? Stuk voor stuk geen onderdeel van de CWO-stof, maar wel erg goed voor je eigen vaardigheid. Geef je dan op voor de Zeilinstructieweek en zet bij opmerkingen: ‘Twee+’.

2 Responses to Zeilinstructieweek 2018

  1. Annemie scholten 16/08/2018 at 07:23 #

    Vraagje,
    Is de zeilweek ook voor volwassenen?

Geef een reactie