Zeilinstructieweek 2019

(26 februari 2019, Organisatie Zeilinstructieweek)

Vanaf zondag 25 tot en met vrijdag 30 augustus a.s. vindt de Zeilinstructieweek weer plaats op onze vereniging. Op het water van de Reeuwijkse Plassen kun je dan een week lang zeilen en genieten van de gezelligheid. Een mooie afsluiting van de zomervakantie!

Er zal instructie worden gegeven in de volgende klassen: Optimisten, RS Feva’s, Lasers, Lasers Vago, Splashes en verschillende kielboten. Kortom, alle gelegenheid om een onvergetelijke week op het water te beleven!

De dagen zullen doorgebracht worden in de aanwezigheid van zeer ervaren en enthousiaste instructeurs. Dus: wil jij jouw zeilvaardigheden verbeteren of is het hele reilen en zeilen jou nog onbekend? Geef je dan op voor de Zeilinstructieweek!

Ook het behalen van een CWO-diploma en/of vorderingenstaat behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor is theoretische kennis nodig, en ook deze theorie zal tijdens de week behandeld worden.

Het inschrijfgeld bedraagt €110,- voor de hele week, dit is inclusief lunch (ook tijdens de plassentocht) en afsluitende barbecue! Inschrijven kan vanaf 1 maart via de website. Houd hiervoor de inschrijfmodule in de gaten!

No comments yet.

Geef een reactie