Zondag 14 juli: Cross-Over Roei-en-Zeil voor jong & oud

(16 juni 2019, Organisatie Cross-Over)

Cross-Over Volwassenen

Zondagmiddag 14 juli 2019, van 13.30 tot ca. 16.30 u; aansluitend een borrel met een Frans tintje ter gelegenheid van quatorze juillet.

Dit jaar alweer de derde editie van de Cross-Over! Het evenement waar roeiers en zeilers in één team kennis maken met beide sporten en met die andere leden van de club, die zo anders zijn…
Vertrouwd, want voor de volwassenen is er weer een actieve spellencompetitie op het water.
We vormen gelegenheidsteams van ca. 6 personen, roeiers en zeilers door elkaar. Hierbij wordt rekening gehouden met leeftijd en ervaring, zodat er binnen elk team genoeg ervaring is om leden die nog nooit geroeid of gezeild hebben te ondersteunen.
Elk team krijgt de beschikking over een C-2 roeiboot en een Randmeer zeilboot. Op de plas zijn allerlei leuke spelopdrachten uitgezet, die je als compleet team met de roei- en zeilboot gaat uitvoeren. Tussen de opdrachten door is er volop gelegenheid om van zeil- en roeiboot te wisselen. Ontdek zo beide disciplines van onze vereniging!

Kosten: € 7,– per persoon
Inschrijftermijn: t/m 6 juli
Aantal deelnemers: maximaal 35
Leeftijd: minimaal 24

Cross-Over Jeugd

Zondagmiddag 14 juli 2019, van 13.30 tot ca. 16.30 u; aansluitend een gezellige afsluiting met een drankje en Franse hapjes ter gelegenheid van quatorze juillet.

Voor de jeugdroeiers en –zeilers vanaf 15 jaar is er een aparte competitie tussen teams van 4 personen, die spelopdrachten uitvoeren in een Laser Vago en de nieuwe Edon Sculls.
Nat worden is geen optie maar een garantie!
Ontdek de ‘andere’ kant van de vereniging en voer met je team de spelopdrachten op en om het water uit. Je wisselt regelmatig van roeiboot naar zeilboot en ontdekt nieuwe dingen. Een beetje competitie, maar ook vooral veel fun!

Kosten: gratis
Inschrijftermijn: t/m 6 juli
Aantal deelnemers: maximaal 25
Leeftijd: minimaal 15 t/m 23

No comments yet.

Geef een reactie