5 sluizentocht 2017

(31 augustus 2017, Debbie van der Werf)

26 en 27 Augustus j.l. waren voor de BRO-ers onder ons belangrijke dagen: de 5 sluizentocht! HET moment om te laten zien dat je 20 km kunt roeien, HET moment om te laten zien dat je door allerhande bruggen heen kunt sturen, HET moment om dan ook nog eens in 5 sluizen aan te leggen en – niet te vergeten –  HET moment om je BRO maatjes nog weer wat beter te leren kennen. En natuurlijk onze trouwe instructeurs, want ook deze waren beide dagen aanwezig om ons het nodige vertrouwen en de nodige begeleiding te geven.

Ja en wat moet ik er verder van vertellen? What happened at the 5 sluizentocht, stays on the 5 sluizentocht. Als je meer wilt weten: vraag dan maar eens aan Hans wat hij bovenop Anja deed? En vraag bij Marit na hoe het komt dat er nog met een roertje heen en weer gefietst is halverwege de middag? Zijn er nu echt BRO-ers die denken de Goudse Mijl te kunnen winnen? En wie zat de brugwachter nu te versieren? Overal zijn foto’s van, dus als je er echt achter wilt komen, dan is al het bewijs aanwezig!

Peter, Ernst en anderen: bedankt voor de organisatie en begeleiding van deze topdagen! Super motiverend om meer en beter te gaan roeien!

No comments yet.

Geef een reactie