Goudse Mijl

(31 augustus 2017, Roeicommissaris)

Op zondag 17 september a.s. vindt al weer de 15e Goudse Mijl plaats. Een wedstrijd op een vierenploegen baan van 1609 meter die wordt uitgelegd op de plas vóór onze vereniging. Vele vrijwilligers vanuit de vereniging maken deze unieke wedstrijd mogelijk.

Vanwege het 15 jarige bestaan wordt een speciaal jubileumnummer uitgeschreven voor ouder + kind in een gestuurde C dubbeltwee (C2*). De roeiers moeten dus bestaan uit vader of moeder en zoon of dochter. Het maakt niet uit van welke leeftijd en in welke combinatie. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je allebei kunt roeien! De uitslag wordt gecorrigeerd voor leeftijd en geslacht.

Durven jullie het aan de 1609 m in familieverband te varen…? Schrijf je dan snel in! Het inschrijfgeld bedraagt € 25  (zie ook website, klik op de banner Goudse Mijl en daarna op ‘informatie inschrijving en loting’).
Inschrijving voor dit nummer kan via het KNRB inschrijfprogramma, maar is ook mogelijk via een email aan de wedstrijdleiding: gmijl.wl@gmail.com

Ook als je niet meedoet met roeien, ben je vanzelfsprekend van harte welkom op deze gezellige dag. Er is de mogelijkheid om de wedstrijden te volgen via gemotoriseerde bootjes die met de wedstrijden meevaren.

No comments yet.

Geef een reactie