Alternatieve Goudse Mijl op 4 oktober!!

(14 augustus 2020, Tjeerd Meij)

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving vindt de alternatieve Goudse Mijl plaats op zondag 4 oktober a.s. (i.p.v. 27 september).

Deze roeiwedstrijd is tussen 10:00 en 13:00 op de plas. Het wordt een tijdrace voor jong en oud, zowel bedoeld voor ervaren wedstrijdploegen als roeiers in C-boten en beginnende roeiers in skiffs en Edons. De wedstrijd is uitsluitend bedoeld voor eigen leden.

Wedstrijdschema
Er zijn deze dag 3 blokken: één blok voor wedstrijdploegen in glad materiaal, één blok voor roeiers in C-boten en één blok voor Edons en jeugdroeiers.
De Edons,  jeugdroeiers en KMC-roeiers roeien een traject van ongeveer 500 meter, een rondje om de 2 groene stippen (de eilanden) op de kaart. De overige ploegen gaan een rondje om de plas, waarbij aan het einde van de plas bij een boei gekeerd wordt en er weer naar de vereniging terug geroeid wordt (+/- 3500m).

Aanmelding
Vanaf 1 september kun je jezelf of je ploeg aanmelden via MijnRoeienZeil of klik hier.

Er wordt gevraagd naar de gemiddelde leeftijd van de roeiers, de boot (type en naam) waarin je de wedstrijd wilt roeien en de naam van je ploeg. Alle boottypes zijn toegestaan.

Inschrijving zal sluiten op 27 september.

No comments yet.

Geef een reactie