Eerste Combi-Rotterdam wedstrijden 2020 in Reeuwijk

(29 augustus 2020, Zeilcommissaris)

De RZVG en GWV Elfhoeven, vertegenwoordigd in het Comité Goudse Zeilweek, organiseren op 12 en 13 september a.s. jeugd-zeilwedstrijden op de Reeuwijkse plassen. Deze wedstrijden zijn gericht op beginnende en iets meer ervaren jeugdige (wedstrijd-)zeilers.

De wedstrijden worden op zaterdag georganiseerd bij GWV Elfhoeven en op zondag bij de RZVG. Ieder jaar is dit weer een spektakel, waar 50 à 60 jeugdige zeilers uit de regio Rotterdam opaf komen.
Er wordt gezeild in de Optimist, Splash, RS Feva, Laser 4.7 en Laser Radial. Wedstrijden in de Optimist zijn toegankelijk voor deelnemers die 15 jaar of jonger zijn, in de Splash voor deelnemers t/m 18 jaar en de Laser 4.7 Radial voor deelnemers t/m 20 jaar. Zeilers op alle niveaus kunnen meedoen. Ook dit jaar is er de Optimist klasse Groen. Deze klasse is speciaal opgezet voor beginnende zeilers die alleen op hun eigen plas varen. Dit betekent ook een eigen uitslag voor die dag én dus ook eigen dagprijzen.

De zeilers uit de jeugdinstructie van de RZVG kunnen met een boot van de vereniging meedoen. Op zaterdag gaan we van onze vereniging gezamenlijk onder begeleiding naar GWV Elfhoeven: 8.30 uur verzamelen, 11.00 uur eerste wedstrijden. Op zondag wordt er bij onze club gevaren: eerste start 11.00 uur.

De Combi-Rotterdam is een serie van totaal 8 wedstrijddagen, georganiseerd door 8 verenigingen in en om Rotterdam. Plezier en sportiviteit staan voorop, verder is het de ideale manier om op een laagdrempelige manier onder begeleiding kennis te maken met het wedstrijdzeilen.
Inschrijven via: https://www.combi-rotterdam.nl/

Attentie: het is mogelijk dat er i.v.m. Corona en noodzakelijke spreiding deelnemers beide dagen op beide plassen/verenigingen wordt gezeild!

Roeiers attentie: op deze dagen is het erg druk op de steiger en voor de giekenloods. Geef onze gasten en hun boten svp de ruimte!

No comments yet.

Geef een reactie