Alternatieve Mini Zeilweek

(29 mei 2021, Willem-Jan de Rooij)

We kunnen dit jaar een alternatieve Mini Zeilweek aanbieden! Door versoepelingen van de coronaregels is dit weer mogelijk. Van donderdag 15 juli t/m zondag 18 juli gaan we 4 dagen lekker intensief het water op met onze instructeurs die ons het e.e.a. leren en natuurlijk om met elkaar te genieten van het zeilen! Aan het eind van de 4-daagse gaan we ze verbazen met de opgenomen kennis en ervaring. Een paar dagen intensief achter elkaar les krijgen blijkt de beste methode om snel te leren zeilen.

Normaliter vindt de Mini Zeilweek plaats in het lange weekeinde van Hemelvaart, dat is 2x niet doorgegaan. Maar door de versoepelingen kunnen we dit jaar wel een alternatieve Mini Zeilweek organiseren. Net als in voorgaande jaren kun je tijdens deze vier dagen lekker veel zeilen en wellicht je CWO diploma voor kielboot I of II behalen. 

Een enthousiaste groep ervaren leden/zeilinstructeurs geeft vier dagen zeilinstructie. De dag begint om 9.00 uur en eindigt rond 17.00 uur. Doordat je elke dag zelf aan het zeilen bent oefen je verder in de vaardigheden van het zeilen. De instructeurs geven je daarbij persoonlijke aanwijzingen en uitleg over de techniek van het zeilen.

De leden die zich al via de website hebben opgegeven voor de Mini Zeilweek dit jaar, zijn automatisch ingeschreven voor deze alternatieve Mini Zeilweek. Mocht je onverhoopt niet kunnen meedoen op de alternatieve data (15 – 18 juli) dan kun je ons dit laten weten door een e-mail te sturen naar Willem-Jan de Rooij via: wjderooij@hotmail.com. Je deelname wordt dan ingetrokken en het inmiddels betaalde bedrag teruggestort. Wil je weten of je al bent aangemeld? Dat kun je zien op de website bij Mini Zeilweek 2021, via  ‘inschrijven’.

We hebben dit jaar 30 plekken voor cursisten, waarbij de corona regels gerespecteerd worden. Bij te veel inschrijvingen wordt een reservelijst aangehouden. Natuurlijk houden we de corona regels goed in de gaten, waardoor het exacte programma voor de Mini Zeilweek nog nader wordt ingevuld. Wil je ook lekker 4 dagen komen zeilen, geef je dan op via de website!

Namens de Mini Zeilweek organisatie,

Addy van der Knaap
Gert Wijsman
Hans van der Kloes
Willem-Jan de Rooij
No comments yet.

Geef een reactie