Ben jij al actief als vrijwilliger?

(26 september 2019, Commissie Verenigingswerk)

Het hoofdseizoen loopt langzaam naar het einde, een mooi moment om weer eens aandacht te vragen voor het verenigingswerk. Het actief maken van vrijwilligers begint langzaam maar zeker vorm te krijgen.

Maar we hebben je inzet nog steeds hard nodig.

Zo hebben we in de vorige nieuwsbrief aangegeven dat we het inschrijven voor bardiensten via MijnRoeienzeil voor iedereen hebben opengezet. In oktober (b.v. zondag 6 oktober in de middag) maar met name in november en de maanden daarna staan nog vele momenten open waarop we barvrijwilligers zoeken. Schrijf je in voor een bardienst van 2 uur. Een kleine moeite, maar een zeer gewaardeerd gebaar.

Klik hier om je direct in te schrijven. Inschrijven voor een bardienst gaat nog gemakkelijker dan een boot afschrijven. Doe het nu meteen, dan vergeet je het ook niet. Wij sturen je een aantal malen een herinneringsmail in de weken/dagen voor de gekozen bardienst. En als je onverhoopt wilt ruilen (omdat de eerder gekozen datum toch niet past) kan dat ook heel gemakkelijk.

Daarnaast willen we iedereen vragen om in MijnRoeienzeil ook je voorkeur voor het soort verenigingswerk aan te geven. Wil je b.v. liever helpen met communicatie dan bardienst draaien, of gaat je voorkeur uit naar leren zeil- of roeiinstructie te geven of te helpen met schoolroeien, geef dan je preferentie aan.

Ook dat kan heel gemakkelijk: ga naar MijnRoeienzeil, log in, ga naar Mijn Gegevens en kies dan voor tabblad Mijn Gegevens, kies voor ‘wijzigen’ in rubriek overig en geef je voorkeur aan.
Om daar direct te komen klik hier .

Wij rekenen op je!

No comments yet.

Geef een antwoord