Combi Reeuwijk

(27 mei 2019, Zeilcommissaris)

De Combi-wedstrijden is een serie van 8 wedstrijddagen, georganiseerd door 8 verenigingen in en om Rotterdam. Plezier en sportiviteit staan voorop bij de Combi-wedstrijden, verder is het de ideale manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het wedstrijdzeilen en zich hierin verder te ontwikkelen.

Het Comité Goudse Zeilweek organiseert deze wedstrijden op zaterdag bij G.W.V. Elfhoeven en op zondag bij de Roei- en Zeilvereniging ‘Gouda’. Ieder jaar is dit weer een spektakel waar ruim 100 jeugdige zeilers uit de regio Rotterdam op af komen.

Er wordt gezeild in de Optimist (A/B/C/D), Splash, RS Feva, Laser Radiaal, Cadet en SW-klasse. Wedstrijden in de Optimist zijn toegankelijk voor deelnemers die 15 jaar of jonger zijn, wedstrijden in de Splash en Cadet zijn open voor deelnemers van 18 jaar of jonger en de SW-klasse (Laser Radiaal) voor deelnemers die 20 jaar of jonger zijn. Zeilers op alle niveaus kunnen meedoen.

Er is een speciale klasse voor de beginnende optimisten (CWO 1-2). Deze klasse is speciaal opgezet voor beginnende zeilers die alleen op hun eigen plas varen. Dit betekent ook een eigen uitslag voor die dag én dus ook eigen dagprijzen.

Dit jaar is de Combi Rotterdam in Reeuwijk op 29-30 juni.

No comments yet.

Geef een reactie