Combi-Rotterdam jeugdzeilwedstrijden

(28 mei 2021, Gert-Jan Kremers)

Op dit moment mogen er helaas nog geen regionale jeugdzeilwedstrijden georganiseerd worden. Hopelijk zal dit binnenkort wel weer mogelijk worden. Het is nog even wachten of verdere versoepelingen mogelijk zijn. De verwachting is, dat de overheid hierover begin juni meer duidelijkheid zal geven.

De Combi-Rotterdam organisatie is voorzichtig positief dat er binnenkort daadwerkelijk weer wedstrijden georganiseerd mogen worden. Onderstaande agenda is nog wel onder voorbehoud.

De Combi-Rotterdam is een serie van 8 regionale jeugdzeilwedstrijden, waarin gezeild kan worden in de klassen Optimist-Groen, Optimist, RS Feva, Laser4.7 en Laser Radiaal. Er kan per wedstrijd ingeschreven worden, waardoor de wedstrijden een laagdrempelige kennismaking zijn met het wedstrijdzeilen.

Het leukste is om naast deelname aan de combi ‘op de eigen plas’ ook op bezoek te gaan bij een deelnemende vereniging in de buurt. Jeugdzeilers die (in overleg met de coach) zin hebben om een of meer wedstrijden te varen bij een andere vereniging kunnen met mij contact opnemen voor meer informatie. Samen met de ouders kunnen we dan de inschrijving en het vervoer van boten naar de wedstrijd organiseren.

Agenda Combi-Rotterdam wedstrijden:

Zondag 20 juni: Combi WSV Binnenmaas in Mijnsheerenland

Zondag 27 juni: Combi WV Aegir in Rotterdam

Zaterdag 3 juli: Combi GWV Elfhoeven in Reeuwijk (weekend Reeuwijkse Plassen)

Zondag 4 juli: Combi RZVG in Reeuwijk (weekend Reeuwijkse Plassen)

Zaterdag 10 juli: Combi KR&ZV De Maas (weekend Kralingse Plas, Rotterdam)

Zondag 11 juli: Combi RZV (weekend Kralingse Plas, Rotterdam)

Zondag 12 september: Combi ZCK in Hank

Datum Combi  KDR&ZV in Dordrecht is nog niet vastgesteld

Zo gauw er meer duidelijkheid is wordt de inschrijving opengesteld. Houd hiervoor ook de Combi- Rotterdam website in de gaten.

Gert-Jan Kremers (combi@roeienzeil.nl)

 

No comments yet.

Geef een antwoord