Cross-Over Roei-en-Zeil

(1 mei 2017, Organisatie Cross-over)

Zondag 2 juli a.s. is het zover. Het eerste Cross-Over Roei-en Zeilspektakel bij onze vereniging! Zeilen en Roeien voor iedereen.

Een competitie tussen gelegenheidsteams met verrassende spelelementen op de plas en als afsluiting een gezellige en overheerlijke BBQ. Roeiers en zeilers, met veel en met weinig ervaring, kunnen allemaal meedoen. Bij de teamindeling houden we rekening met voldoende ervaring in het team om veilig te kunnen roeien en te kunnen zeilen.

Wat kun je verwachten?

We vormen gelegenheidsteams van ca. 6 personen, roeiers en zeilers door elkaar. Elk team krijgt de beschikking over een C-2 roeiboot en een Centaur of Randmeer zeilboot. Op de plas zijn allerlei leuke spelopdrachten uitgezet, die je als geheel team met de roei- en zeilboot moet uitvoeren. Bij enkele opdrachten strijd je direct tegen een ander team en natuurlijk zijn er bij elke opdracht punten te verdienen. Tussen de opdrachten door is er binnen het team volop gelegenheid om de bemanning van zeil- en roeiboot te wisselen. Ontdek zo beide disciplines van onze vereniging en verrijk je ervaring!

Aan het einde van de middag sluiten we af met een gezellige borrel, de prijsuitreiking en een supergezellige BBQ, waarvoor we alle leden, partners en introducés uitnodigen. De keukenbrigade onder aanvoering van Michael zal er weer een feest van weten te maken.

Wanneer?
Zondagmiddag 2 juli 2017
van 13.30 tot ca. 16.30 u
17.00 u borrel en aansluitend BBQ

Aanmelden uitsluitend via de website.
Voor deelname aan Cross-Over + BBQ (€17,50): klik hier
Voor alleen BBQ (€15,00): klik hier
Inschrijven kan tot 1 juni 2017.

Wees erbij, het begin van een nieuwe traditie binnen de vereniging.

 

One Response to Cross-Over Roei-en-Zeil

  1. Jan Willem 01/06/2017 at 21:32 #

    Inschrijving is verlengd tot 25 juni!

Geef een antwoord