Cross over roeien EN zeilen

(23 mei 2018, Roeicommissaris)

Na het daverend succes van de 1e editie vorig jaar, gaan we op zondag 8 juli a.s. weer zeilen met roeien of roeien met zeilen. Een combinatie van een recreatieve wedstrijd met spelelementen, waarbij de deelnemers afwisselend roeien en zeilen. Het doel is om met elkaar in een prettige sfeer een goede score te behalen en een prijs te pakken te krijgen. De middag wordt afgesloten met een gezellige borrel.

Ben je zeiler?
Doe mee en gebruik je expertise om te zeilen en het andere team te slim af te zijn! En probeer in de roeiboot je voorsprong te behouden.
Ben je roeier?
Doe mee en gebruik je techniek om zo efficiënt mogelijk alle activiteiten in de roeiboot uit te voeren! En probeer met zeilen je voorsprong te behouden.

Hoe werkt het?
De deelnemers worden opgedeeld in teams van ongeveer 6 personen. Elk team heeft de beschikking over een roeiboot en een Centaur of Randmeer zeilboot. Bij elke opdracht kan er gewisseld worden in het bemannen van de twee boten, zodat je zowel kan zeilen als roeien. De teams gaan de competitie aan tegen alle andere teams. Vanaf een vlot worden spelopdrachten verstrekt die zowel met de roeiboot als de zeilboot moeten worden uitgevoerd.

Wanneer? Zondagmiddag 8 juli 2018.
Hoe laat? Start om 13:30 uur tot ca. 16:30 uur met aansluitend een borrel.

Inschrijven via de website. Dat kan tot 1 juli a.s. Let op: er zijn maximaal 40 plekken.

No comments yet.

Geef een antwoord