30 juni 2018: roeimarathon Haegsche Bluf

(24 mei 2018, Roeicommissaris)

‘Oh,oh, Den Haag, mooie stad achter de duinen’; Harry Jekkers is duidelijk een fan van deze stad!

De roeitocht van 54 km, op zaterdag 30 juni, brengt je langs de rand van Den Haag met de Laakmolen, het levendige Moerwijk en het Zuiderpark. De route gaat via mooie vaarten door het Westland en brengt je over de oude getijdekreek de Gantel, waar de Canninefaten en de Romeinen ooit rondliepen. Je passeert de duinen bij Monster en je kan de historische veenweidepolders van Midden-Delfland bewonderen. De tocht brengt je in de Delftse binnenstad en langs de Vliet met de historische buitenplaatsen. Kortom: het is een afwisselende marathon waarbij je veel bruggen passeert, op sommige stukken strak moet sturen en over 2 km te maken hebt met zeer smal water. Een uitdaging met veel afwisseling.

Na afloop wacht er een borrel met een typisch Haagse maaltijd: Indonesische eten van de beste toko van Nederland. De gastheer is roeivereniging De Laak. Meer informatie en een interactieve kaart is te vinden via www.rvdelaak.nl/hbm.

De tocht wordt integraal geroeid; het is dus geen estafette. Je kan hem als wedstrijdtocht of als prestatietocht roeien. We kunnen over 1 C4 en 2 C2’s beschikken. Er kunnen dus maximaal 11 roeiers mee. Vol = vol. Schrijf je dus snel in voor deze bijzondere tocht! De kosten voor inschrijving, vervoer, diner een drank bedragen ongeveer € 45,-. Op maandag 4 juni a.s. om 20.00 uur is er een voorlichtingsavond in onze sociëteit.

Voor informatie over de organisatie kan je contact opnemen met An van Veen (JWAvanveen@planet.nl, 06-24916091)

No comments yet.

Geef een antwoord