Cross-over Roeien EN Zeilen

(31 maart 2017, Organisatie cross-over)

Op zondag 2 juli a.s. gaan we zeilen met roeien of roeien met zeilen. Een combinatie van een recreatieve wedstrijd met spelelementen, waarbij alle deelnemers afwisselend roeien en zeilen. Het doel is om met elkaar in een prettige sfeer een goede score te behalen en een prijs te pakken te krijgen. De middag wordt afgesloten met een door Michael verzorgde overheerlijke BBQ.

Ben je een zeiler? Kom meedoen en gebruik je zeil-expertise om het andere team te slim af te zijn. En probeer in de roeiboot je voorsprong te behouden.
Ben je een roeier? Doe mee en gebruik je techniek om zo efficiënt mogelijk alle activiteiten in de roeiboot uit te voeren. En probeer met zeilen je voorsprong vast te houden.

Hoe werkt het?
De deelnemers worden verdeeld in teams van 6 personen. Elk team heeft de beschikking over een C-2 roeiboot en een Centaur of Randmeer zeilboot. Drie mensen gaan roeien en drie mensen gaan zeilen. Halverwege wordt er gewisseld in het bemannen van de twee boten, zodat je zowel kan zeilen als roeien. De teams gaan de strijd aan met alle andere teams. Vanaf een vlot worden de spelopdrachten verstrekt die afwisselend met de roeiboot en de zeilboot worden uitgevoerd.

Wanneer?
Zondagmiddag 2 juli 2017
Start om 13.30 tot ca. 16.30 u
17.00 u borrel en aansluitend BBQ.

Kosten?
Activiteit en aansluitend barbecue: €17,50 exclusief drank (drankjes zijn voor eigen rekening). Wij zorgen voor een hapje bij de borrel.
Wij rekenen op een groot aantal deelnemers. Maar ook als toeschouwers zijn alle leden en ook introducés uiteraard van harte welkom. Vanaf het terras kunnen zij de verrichtingen op het water volgen. Aansluitend worden ze ook van harte uitgenodigd voor de barbecue. Ook daar zijn introducees welkom, mits van tevoren aangemeld. Kosten voor alleen de BBQ zijn €15,00.

Hoe kun je inschrijven?
Aanmelden uitsluitend via de website en je betaalt via iDeal
Voor deelname wedstrijden + BBQ: klik hier.
Voor alleen BBQ: klik hier.
Inschrijven kan tot 1 juni 2017.
Inschrijven met een groepje van maximaal 3 personen kan ook maar geef dit duidelijk aan op het inschrijfformulier. Vanuit de inschrijvingen delen wij de teams in en letten daarbij op voldoende roei- en zeilervaring.

Het is voor het eerst dat wij een dergelijke cross-over roei-/zeilactiviteit organiseren. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een bijzonder leuke middag van te maken. Het zou zo maar eens een jaarlijkse traditie kunnen worden…..! Schrijf je snel in want er is een maximum wat betreft het aantal deelnemende teams.

No comments yet.

Geef een reactie