Dutch Coastal Rowing – presentatie en clinic

Als het aan Cees Leenheer ligt gaan meer roeiers mee op een van de boten van Dutch Coastal Rowing. DCR heeft twee zeewaardige roeiboten, gestuurde C-4. De boten liggen in Harlingen voor de Waddenzee en in Goesse Sas voor de Oosterschelde.

Vanuit Goesse Sas zijn eendaagse tochten over de Oosterschelde te maken, waarbij de roeiers vaak zeehonden ontmoeten. Voor wie dat wil, kunnen ook meerdaagse tochten met tenten worden gemaakt. De tentjes kunnen mee in de boten van DCR.

Cees Leenheer vertelt ons op 7 juli over de mogelijkheden om dat zelf te ervaren. Natuurlijk hoopt hij dat meer leden van de RZVG ook lid worden van de DCR (€35 p/j).

Tijdens de presentatie van Cees kunnen we ook kennismaken met een aantal Coastal-boten van Ave-Rowingboats. Ave maakt schitterende Coastal-boten van Skiff en C1 tot C4. Je kunt ook proefvaren. Zie ook www.averowingboats.com.
De presentatie wordt gegeven door Pedro Mocozinho, vertegenwoordiger van Ave in Nederland en deelnemer aan nationale en internationale Coastal-wedstrijden.

Datum: 7 juli 2022
Tijd: 19.30 – 21.00
Locatie: RZVG

Voor inschrijving zie website.

(11 juni 2022, Roeicommissaris)

No comments yet.

Geef een reactie