Elektronisch afschrijven

(27 september 2017, Roeicommissaris)

Het bestuur heeft besloten dat we in de komende periode willen overgaan naar een elektronische wijze van afschrijven van ons materiaal (zowel zeil- als roeiboten, ergometers, trailers etc.).

Vrijwel alle verenigingen in den lande zijn ons al voorgegaan op dit vlak en ook wij hebben gemeend dat er voldoende voordelen zitten aan het implementeren van een elektronisch afschrijfsysteem. We hebben gekozen voor E-Captain; dit systeem gebruiken we ook al voor de ledenadministratie en het inschrijven voor activiteiten.

Om e.e.a. te gaan implementeren zijn we op zoek naar 2 of 3 leden met enige IT ervaring, die het leuk vinden om dit project samen met het bestuur tot een succes te maken. Het betreft een klus met een duidelijk einddoel, dat we hopen binnen een paar maanden te realiseren. Als je interesse hebt, laat het dan de roeicommissaris even weten. Ook met vragen hierover kun je bij hem terecht.

Op een later moment zullen we uiteraard alle leden precies informeren hoe het systeem werkt en welke spelregels we bij afschrijving hanteren. Het gaat in deze fase vooral om de technische aspecten en de implementatie.

No comments yet.

Geef een reactie