Snerttocht

(27 september 2017, Roeicommissaris)

Op zaterdag 28 oktober a.s. is de jaarlijkse snerttocht.

Ben je in het bezit van een BRO diploma, dan kun je hieraan meedoen. Een mooie afsluiting van het seizoen (hoewel we ook daarna natuurlijk kunnen blijven roeien)! De tocht voert langs mooie plekken in de wijde omgeving van Gouda en Reeuwijk. Bij thuiskomst aan het einde van de dag wacht er heerlijke erwtensoep.

De snerttocht 2017 voert langs de volgende route: Breevaart -> door Gouda via de Cock van Leeuwensluis naar de Julianasluis  –> van de Julianasluis naar Hekendorp via de Waaiersluis en de Hollandse IJssel -> van Hekendorp via de Dubbele Wiericke naar de Oude Rijn -> van de Oude Rijn via de Enkele Wiericke naar de plas ’s Gravenkoop en vandaar weer naar de vereniging.

We verzamelen om 07.30 uur op de vereniging en verwachten omstreeks 17.00 uur weer in de sociëteit terug te zijn, waar we afsluiten met de fameuze erwtensoep van Michael. Voor de vegetariërs onder ons is er originele Reeuwijks pompoensoep.

Tussentijds is er de mogelijkheid te lunchen in Hekendorp bij eetcafé Goejanverwelle, waar we verwachten rond 12.00 uur te zijn.

De kosten voor de tocht bedragen € 15,00 en hierin zijn opgenomen: brug- en sluisgelden, erwten-/pompoensoep en 2 consumpties bij terugkomst in de sociëteit.

Er zijn al heel wat inschrijvingen en het maximum aantal deelnemers is 56 personen. Deelname op volgorde van inschrijving en de bootindeling wordt gedaan door de organisatie. Mochten er al 56 deelnemers zijn dan word je op de wachtlijst geplaatst om de plek in te nemen van eventuele uitvallers.

Je kan alleen inschrijven via de website, klik hier. Graag tot de 28 ste!

Lineke van der Burg en Arie Maarten de Bruin

 

No comments yet.

Geef een reactie