Ga in 2022 weer mee overstag!

Zomer 2022, waar Corona weer een biertje wordt, positief alleen maar positief is en ruimte houden iets is tussen twee boten bij de boei…

2022 waar we toch weer een hoop zeilactiviteiten gaan plannen (al dan niet op 1.5 m). Dit jaar zijn dat weer de nodige instructie- en coachingsevenementen als de zeilwedstrijden. Dit zijn bekende zaken als het clubzeilen, optimisten- en zwaardbootinstructie en de zeilweken.

Ook niet te vergeten de eenheidsklasse wedstrijden met Pasen (paashaas), de Goudse Zeilweek met Pinksteren, ook voor de tourklasse (Laser Vago, Randmeer-touring of de Centaur), voor de jeugd de zogeheten Combi wedstrijden samen met de verenigingen in de regio Rotterdam.

In 2022 willen we ook weer met de 2-mans zwaardboten, de Laser Vago, aan de slag gaan. Omdat deze boot extra aandacht vraagt (genaker, trapeze, aparte trim) wordt hiervoor een volwassenen groep gestart (minimaal CWO-2): zie bericht hierover elders op de website.

Dit jaar zijn er zo mogelijk (Covid 19?) weer de externe zeilactiviteiten, zoals het bekende Frieslandweekend (in juni) en een weekend op groot water. Al met al teveel om op te noemen!

Heb je weer zin in een fantastisch zeilseizoen? Schrijf je dan snel in, voordat alle plaatsen bezet zijn! Achter de schermen wordt hard gewerkt om alles tijdig voor elkaar te hebben. Ook alle vrijwilligers hebben er zin in!

Kijk bij de inschrijving naar het niveau en niet naar het lesmoment. Bij twijfel mag er altijd gemaild worden met de hoofdinstructeurs (optimisten@roeienzeil.nl), lasers@roeienzeil.nl) rsfevas@roeienzeil.nl).

Inschrijven :  https://roeizeilgouda-site.e-captain.nl/activiteiten

De inschrijvingen voor het Frieslandweekend en de Zeilinstructieweek zijn nog niet geopend. Hou hiervoor de website in de gaten

Problemen met inschrijven?
Mocht je er toch niet helemaal uit kunnen komen, klik dan hier
Mocht je je loginnaam en/of wachtwoord kwijt zijn, volg dan deze

(29 januari 2022, Zeilcommissaris)

 

 

No comments yet.

Geef een reactie