GOUDA Roeitocht cultuur 17 juni

Vanwege groot succes vorig seizoen is het plan om op zaterdag 17 juni met een aantal toerboten een dagje naar Gouda centrum vv te gaan.

We gaan uiterlijk 09:00 uur vanaf de Roei- en Zeil Vereniging op weg naar Gouda via de ‘Reeuwijks Verlaat’ sluis en veel bruggen naar de Goudse Museumhaven, stoppen daar voor koffie en roeien daarna terug naar het centrum voor een lunch onder de Visbanken.

We denken verder aan een stadswandeling in het historisch centrum, bezichtiging historische gebouwen of waterlopen, afhankelijk van het weer.

Tijdens een wandeling van ongeveer een uur door de stad krijgen jullie de mooiste plekjes te zien en zal er verteld worden over bijzondere momenten en plekken uit de meer dan 750 jarige stadsgeschiedenis.

We verwachten terug te zijn op de RZVG uiterlijk 17:00 uur, daarna is er ruimte voor een drankje en hapje in onze sociëteit. Kortom een goede gelegenheid om weer eens andere roeiers te ontmoeten in een andere setting.

Deze tocht wordt verder uitgewerkt bij voldoende belangstelling, mail recreatieroeien@roeienzeil.nl voor meer informatie.

Inschrijven via link e-captain

  • Tijd: vertrek RZVG laatste boot om 09:00 uur
  • Inschrijfperiode: t/m zaterdag 10 juni 2023
  • Deelname: BRO met een paar jaar roei- en stuurervaring
  • Locatie: RZVG – Gouda centrum vv
  • Aantal deelnemers: minimaal 10, maximaal 25 (vanwege beperking aantal boten in de sluis)
  • Kosten inschrijving: euro 30,- pp voor koffie en lunch via Tikkie naar organisatie.

(08 mei 2023, Jaap de Vries)

No comments yet.

Geef een reactie