Goudse Mijl in vertrouwde vorm weer een succes!

Na de alternatieve Goudse Mijl van vorig jaar, hebben we dit jaar weer onze ‘gewone’ mooie unieke 4-banen wedstrijd kunnen houden.

Met bijna 80 inschrijvingen was het weer gezellig druk en een flinke verscheidenheid aan roeiploegen. Alphen en Alkmaar kwamen beiden met maar liefst 11 boten aan de start.

Gouda was natuurlijk ook heel erg goed vertegenwoordigd: van skiffs tot achten, van wedstrijdroeiers tot beginnende BRO-roeiers.

De Goudse Mijl, met al zijn dagen van voorbereiding en de wedstrijddag zelf, is elk jaar weer hét moment om nieuwe leden te leren kennen: zowel voor roeiers als ook voor de vele zeilers die helpen met al het vrijwilligerswerk!

Dit jaar een nieuwe winnaar van de Rijnland beker: de Alkmaarsche, net vóór Alphen.
De algemene gecorrigeerde tijdwinnaars waren dit jaar de jongens 2x (Hugo Slangen van RZVG en Cuup Kuilboer van Alkmaarsche).

Behalve de unieke GM-blikken waren er ook dit jaar weer lekkere chocolade prijzen en kazen.

Gelukkig hebben de volgende sponsoren dit jaar de Goudse Mijl weer mogelijk gemaakt: HoogendoornHout, aannemingsbedrijf Van Zoest, Feniks techniek, Jachtwerf Reeuwijk, Contador accountants&belastingadviseurs, FysionMove Gouda, PUUR Chocolaterie en Kaashuys Reeuwijk.

Daarnaast dank aan: Watersnip, Kjoew, Topcon, VWR, Elfhoeven, EHBO en Reddingsbrigade.

(21 september 2021, Tjeerd Meij)

No comments yet.

Geef een reactie