Goudse Mijl op zondag 15 september

(30 augustus 2019, Organisatie GM)

Nog even en dan is het zover: De Goudse Mijl. Het belooft weer een sportieve en gezellige dag te worden. Dit jaar is er een aantal nieuwe elementen toegevoegd om de dag nog aantrekkelijker en uitdagender te maken.

Allereerst hebben we voor de Dames 4x+ en de Heren 8+ het ploegenklassement. Deelnemende ploegen krijgen de mogelijkheid om als ploeg meerdere boten op het water te brengen en vervolgens deel te nemen aan het ‘ploegenklassement’, met voor de winnende ploeg een heuse Goudse kaas! Kijk voor meer informatie op de website, klik hier.

Heb jij je niet aangemeld met een wedstrijdboot? Ook dan kun je het plezier van een wedstrijd ervaren! In de recent aangeschafte Edons wordt tussen het ochtend- en het middagblok een informele wedstrijd georganiseerd over 300 meter. Iedereen mag meedoen. Inschrijven kan vooraf via gmijl.wl@gmail.com of op de dag zelf vóór 11.00 uur bij het informatieloket.

Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht. Om een gedegen sportieve prestatie te kunnen leveren is er een sporterslunch verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs.

(Wedstrijd)roeier of niet, deze dag wil je niet missen.

We zien jullie allemaal graag bij de Goudse Mijl!

One Response to Goudse Mijl op zondag 15 september

  1. Tjeerd Meij 31/08/2019 at 17:00 #

    Vandaag met de jeugd al de eerste test van een baantje met de Edons gedaan: een succes !

Geef een reactie