Van de roeicommissaris

(30 augustus 2019, Roeicommissaris)

Op zondag 15 september a.s. vindt alweer de 17e Goudse Mijl plaats. De voorbereidingen zijn in volle gang. Op dit moment staan er al 26 Goudse roeiploegen ingeschreven. We verwachten ook nog veel andere verenigingen. Er zijn daarnaast nog 3 BRO ploegen van plan mee te doen. Het leuke is dat deze mensen dit jaar hebben leren roeien!
Nieuw is een wedstrijd in de pauze, in Edons over 300 meter. Inschrijven kan via gmijl.wl@gmail.com en op de dag zelf voor 11:00 bij het informatieloket.

Na de Goudse Mijl loopt de zomer snel ten einde. In het najaar is het eerste roeievenement de Snerttocht op 12 oktober. Andere evenementen, waarvan de data nog niet vast staan, zijn:
– Een avond over het sturen bij wedstrijden door onze ervaren stuurvrouw Erja Zandijk
– Een clinic/ demonstratie coastal roeien
– Een lezing door Koos Termorshuizen, auteur van het prachtige boek ‘Van boom tot boot’, over de evolutie van de roeiboot

Onze veteranen- en marathonroeiers gaan weer deelnemen aan roeiwedstrijden en marathons. Voor deelname aan de marathons is het verstandig de website te raadplegen, klik hier.

Dit najaar wordt er begonnen met schoolroeien. Schoolklassen van het voortgezet onderwijs komen een paar keer op onze vereniging roeien en wij zijn ook van plan clinics op scholen te geven.

We kunnen hierbij nog veel ondersteuning gebruiken. Neem contact op met roeicommissaris@roeienzeil.nl.

No comments yet.

Geef een antwoord