Grote Zeilinstructieweek 2022

Nadat de zeilinstructieweek voor de laatste keer in 2019 in normale vorm heeft plaatsgevonden, gaat hij dit jaar weer voor de eerste keer zonder beperkende maatregelen door!

Voor de jeugd- en zwaardboten zal de week plaatsvinden van zondag 14  t/m vrijdag 19 augustus. Voor de kielboten vindt de week ook plaats  van zondag 14 t/m vrijdag 19 augustus, maar is woensdag 17 augustus facultatief. Er kan dus halverwege de week een rustdag genomen worden, maar als je de hele week door wilt zeilen, mag dat natuurlijk ook.

En dit allemaal op het water van de Reeuwijkse Plassen. Een week lang zeilen en gezelligheid. Een mooie afsluiting van de zomervakantie!

Er wordt instructie gegeven in de volgende vier klassen: Optimisten, RS Feva’s, Lasers en Splashes, Centaurs en Randmeren. Kortom alle gelegenheid om een onvergetelijke week op het water te beleven!

De dagen worden doorgebracht onder leiding van ervaren en enthousiaste instructeurs. Dus wil je jouw zeilvaardigheden verbeteren of is het hele reilen en zeilen jou nog onbekend? Geef je dan op voor de Zeilinstructieweek!

Het behalen van een CWO-diploma en/of vorderingenstaat behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor is theoretische kennis nodig en ook deze theorie wordt tijdens de zeilweek behandeld.

Het inschrijfgeld bedraagt €125,- voor de hele week, dit is inclusief lunch (ook tijdens de plassentocht) en afsluitende barbecue!

Voor vragen en/of opmerkingen kun je ons bereiken op zeilinstructieweek@roeienzeil.nl

Namens de organisatie,
Dirk Elderenbosch en Otto de Fraiture

(17 mei 2022, Zeilcommissaris)

No comments yet.

Geef een reactie